En torsdagskväll

Som jag och Jess spenderat ute i spåret där vi tränade drag, faktiskt första gången med cykel.
Gick hur bra som helst och hon drog på som bara den, vi körde både med och utan hare. Hon drar på bra oavsett men med hare så är hon grym!
 

4 små vovvar

 
 
 
 

Agilityträning

En liten Film från dagens Agilityträning med TheLook Happy Jess, 18 månader.
 
 

9 år

För 9 år sedan, just denna dagen föddes en stjärna. Just denna dagen föddes en speciell hund. Just denna dagen föddes min bästa vän. Just denna dagen föddes hon som oavsett kommer ha störst plats i mitt hjärta. Just denna dagen, för 9 år sen föddes hon. Min fina Tea
 
 
.
 
 

Från höst till vinter

Gick direkt från höst till vinter när jag satte mig på bussen hem till mamma i Dalarna. Här är det snö, mörkt och kallt. Men tog mig i kragen och gick ut och tränade lite drag med Jess och Tea. Imorgon ska jag hem till Värmland igen.
 
 

Lycka ♥

 
Ni är Lycka! ♥
 

Film

Fick frågan om jag hade någon film från någon tävling med Mini och tänkte då att jag kunde ladda upp en från tävlingarna sista helgen i oktober. Som ni kanske ser så blev det en disk då Mini hellre ville springa på balansen än dit vi skulle, men jag bryr mig inte riktigt om det utan tycker att hon gjorde allt annat ganska bra.
 
 

Drag

 
 
 

Rättvik 3-4 nov

Var ju som sagt på Agilitytävling i rättvik i helgen och tävlade med Tea.
Lördag tävlade vi individuellt Agility klass 3 x 2 och en hoppklass 3 utan bra känlsa och det mesta kändes kaos.
Och på söndagen efter att ha tänkt igenom väldigt mycket tävlingpsykologi var känslan betydligt mycket bättre och vi tävlade individuellt hoppklass 3 men missade tyvärr sista hindret och det blev alltså 5 fel på hinder men jag skyller mig själv då jag måste lära mig att inte pusta ut innan sista hindret är taget.
Sen på söndagen tävlade vi också lag då, Jag var ett lag med två andra BC och en riesenschnauzer. Att tävla lag måste vara bland det roligaste, det spelar ingen roll hur det slutar resultatmässigt man har alltid ett gäng som peppar och hejar på en. Jag längtar tills Jess och jag börjar tävla och hoppas att det finns flera largehundar på skolan så att man kan fixa ett lag.
Film från några lopp kommer.
 
 

Nybadade

Har badat, fönat, borstat och fotat hundar i några timmar nu och är äntligen klar.
Igår anmälde jag Tea till Stora stockholms utställningen. Så spännande!
Nån av er som ska dit?
 
 Amiteg's Mirabella Silveröra, 2012-11-01
 
Detania Red Tea, 2012-11-01

happyjess.blogg.se

Hundträning, tävling, bilder och vardagen med hund.

RSS 2.0